Баранина - це чемпіон по низькому вмісту холестерину. Жир в баранині, звичайно, є, але його набагато менше, ніж у свинині, та й засвоюється він набагато краще. Крім того, баранина містить лецитин, який нормалізує в організмі обмін холестерину. Саме тому в різні дієти включають баранину. Баранячий жир часто використовують в якості профілактики та лікування простудних захворювань. Баранина цінна і вітамінно-мінеральним складом, в ній присутній калій, магній, йод і залізо, ще м'ясо багате на вітаміни групи B.
Склад продукту: баранина знежилована 95,4% (закладка сировини до стерилізації, при цьому м’язова тканина з вмістом жирової та сполучної тканини не більше 14%), жир баранячий, сіль кухонна, цибуля ріпчаста, перець духмяний, лист лавровий.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки – 16,3 г, жири – 17 г, вуглеводи – 0 г.
Енергетична цінність 100 г продукту: 218 ккал (912,7 кДж).
Без ГМО.
Упаковка: банка металева для консервування, жерстяна, кришка Easy open.
Строк придатності: не більше 2 років від дати виготовлення при температурі від 0°C до 20°C та відносній вологості повітря не вище 75%.